Oradea, Judetul Bihor, Romania [email protected]

Despre Noi

NEO COMFORT RESIDENCE SRL  este o societate romaneasca pe actiuni, cu capital integral privat. Compania a fost infiintata in anul 2020 si este specializata in lucrari de anvergura medie in domeniul constructiilor.

Managementeul societatii urmareste in mod constant cerintele pietei si vizeaza satisfactia clientilor pentru fiecare proiect. Firma ofera solutii globale in conformitate cu standardele nationale si internationale in vigoare. Se asigura riguros de respectarea tuturor normelor de siguranta si calitate din domeniul constructiilor. Lucreaza in mod eficient cu arhitecti si urbanisti pentru proiecte de calitate si pentru protejarea mediului inconjurator.

Misiunea si viziunea companiei noastre au la baza promptitudinea, corectitudinea si seriozitatea in onorarea proiectelor. Firma se adapteaza nevoilor si posibilitatilor clientilor, respectand termenele si bugetele stabilite. Experienta in domeniu de peste 15 ani a echipei de lucru asigura ducerea la bun sfarsit a proiectelor complexe.

Angajatii companiei sunt caracterizati de o atitudine deschisa, cooperanta si onesta fata de clienti, furnizori si subcontractanti. Colaboram activ cu toti expertii implicati in proiect si cu clientii pentru rezolvarea eficienta si benefica pentru toate partile a tuturor problemelor aparute in timpul activitatii.

NEO COMFORT RESIDENCE

Firma noastra detine oameni calificati in toate lucrarile de constructii case si amenajari. Tot personalul nostru este calificat, iar fiecare lucrator este specializat si se ocupa doar de anumite tipuri de activitati. Aceasta organizare intr-o firma de constructii este esentiala pentru a oferi servicii de cea mai buna calitate.

Aveti un proiect de casa pe care doriti sa il puneti in aplicare? Firma noastra va pune la dispozitie consultanta de specialitate si mana de lucru necesare pentru un proiect de succes. Luati legatura cu firma noastra daca doriti sa beneficiati de suport din partea unui consultant in proiecte case, care sa va ajute sa alegeti varianta optima atat financiar, cat si in privinta nevoilor de spatiu si utilitati.

Ne desfasuram activitatea cu mare atentie si responsabilitate, repectam standardele de calitate si termenele de realizare agreate. Datorita experientei in lucrari de constructie si a parteneriatelor cu furnizorii nostri, suntem una dintre cele mai accesibile firme de constructii sub raportul preturilor. Va putem oferi preturi reduse atat la manopera, cat si la materialele de constructii.

Desi oferta noastra de servicii se remarca si prin preturi atractive, principalele avantaje ale serviciilor noastre sunt calitatea lucrarilor si respectarea angajamentelor fata de client. Analizam cu atentie cerintele exprimate ale clientului si il ajutam sa identifice nevoile sale reale in privinta constructiei. Gasim impreuna cele mai bune solutii si ne agajam sa ii livram clientului casa pe care si-o doreste.